Стало відомо, що у місті Байрон-Бей в штаті Новий Південний Уельс (Австралія) на пляжі знайшли досить рідкісну медузу фіолетового кольору, яка мешкає в глибинах океану. Про це повідомляє Daily Mail.

Фіолетова медуза

Також користувачі мережі захопилися мешканцем океану та висловили побоювання. Вони вважають, що, швидше за все, ця унікальна фіолетова медуза є отруйною.

У свою чергу, фахівці припускають, що на цій фотографії зображений представник загону корономедуз.

Слід зазначити, що корономедузы мешкають у відкритому океані. Таким чином їх дуже рідко можна зустріти на узбережжі. Ймовірно, цю дивовижну медузу винесло на берег потужним вітром, або ж сильною течією.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Фіолетова медуза

Нагадаємо, що в цілому 71 вид був доданий в постійно розширюється список видів рослин і тварин на Землі за 2019 рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, жителі китайської провінції Сыцзянь в небі над містом Хоргос побачили відразу три сонця.

Також портал Знай.ua писав, що надзвичайне явище сталося в Каліфорнії. Там на одному з місцевих узбереж тамтешні жителі виявили унікальні знахідки. В результаті штормових злив на узбережжі вимило тисячі морських черв'яків, які нагадують чоловічий статевий орган.