Вчора на телеканалі BBC вийшов довгоочікуваний для шанувальників британської монаршої сім'ї випуск шоу A Berry Royal Christmas, в якому взяли участь Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Разом з Мері Беррі вони приготували святковий обід для волонтерів і співробітників благодійних організацій, які будуть працювати в Різдво. Крім цього Кейт і Вільям відповіли на кілька запитань Мері, і якраз під час бесіди глядачі помітили один дивний момент.

Кейт і Вільям, фото Twitter

Спілкуючись, Вільям повернувся до Кейт і поклав їй руку на плече. Здавалося б, нічого такого! Але Кейт різко повернулася, скинувши руку чоловіка, і як ні в чому не бувало продовжила розмову. Жест герцогині означав - не чіпай мене.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після виходу передачі в ефір Twitter переповнився здивованими коментарями.

Кейт і Вільям, фото Twitter

Втім, деякі такої реакції Кейт не здивувалися, так як їх з Вільямом пара відома своєю скромністю і стриманістю у прояві почуттів на людях. Обійми і дотики більше характерні для принца Гаррі і Меган Маркл, але іноді такі рідкісні моменти фотографам вдається запам'ятовувати і з участю герцога і герцогині Кембриджських.


Нагадаємо, Королева Єлизавета II і Кейт Міддлтон влаштували баттл нарядів.

Як повідомляв Знай. ua, принц Вільям і Кейт Міддлтон стануть батьками в четвертий раз.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон підкорює великий теніс.