У Великобританії жінка вийшла заміж сама за себе, тому що перед весіллям її покинув наречений. Однак вона не хотіла втрачати гроші, які витратила на організацію свята.

Наречена дала клятву відноситися до себе бережно та з турботою, повідомляє Metro.

Мешканка Лондона Сандра Бланко більше, ніж півтора року зустрічалася зі своїм коханим. Чоловік зробив жінці пропозицію, та незадовго до весілля покинув Бланко.

Сандра Бланко, Metro
Сандра Бланко, Metro

Усі організаційні моменти були проплачені, а повертати гроші Сандрі Бланко ніхто не хотів. Тому вона вирішила обіграти ситуацію на власну користь. Бланко запросила замість нареченого актора і вийшла заміж сама за себе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сандра Бланко, Metro
Сандра Бланко, Metro

Нагадаємо, що британська благодійна організація Elders Voice, яка опікується пенсіонерами, придумала незвичайну акцію. Для того, щоб пенсіонери могли показати усьому світу, що старість — це весело та надихнути на те, щоб у будь-якому віці залишатись сміливими, організація запропонувала пенсіонерам знятись для календаря на 2020 рік в “костюмі Адама”.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.