Вже одиннадцятеро людей загинули в наслідок масових протестів у штаті Уттар-Прадеш на півночі Індії, повідомляє видання “The Times Of India”.

Загиблі та поранені є як серед протестувальників, так і серед поліцейських. За словами генерального директора поліції штату Уттар-Прадеш Ом Пракаша Сінгха правоохоронці жодного разу не вистрілили. При цьому стало відомо, що деякі з померлих та поранених, в тому числі серед поліцейських, мали вогнепальні поранення.

Дорога в Індії
Дорога в Індії

Повідомляється також про сутички під час акцій протесту в містах Вадодара та Джабалпур. Але загалом, акції, які ширяться країною, носять мирний характер.

Нагадуємо, що в Україні акції протесту проти нових правил розмитнення авто біля будівлі Офісу Президента організували власники автівок на іноземних номерах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, правила розмитнення "евроблях" в Україні різко змінилися.

Також Знай.ua писав, що під Радою зібралися евробляхери, чекають Зеленського.