Кожна дівчина хоча б раз у житті мріяла стати принцесою. Однак для того, щоб нею дійсно стати, потрібно вийти заміж за принца, який успадкує престол.

Принців залишилося надзвичайно мало. Так, принц Гаррі одружився з акторкою Меган Маркл у 2018, а його брат принц Вільям одружений з 2011 року. Однак у світі залишилося кілька представників блакитної крові, які ще неодружені.

Наслідний принц Йорданії

25-річний Хусейн ібн Абдалла дуже привабливий чоловік. Син короля Йорданії Абдалли II й королеви Ранії – дійсно завидний наречений, адже саме він стане монархом після свого батька.

Принц закінчив британський вищий військовий навчальний заклад — Королівську військову академію в Сандхерсті, Джорджтаунський університет у США, а також Королівську академію в Йорданії. Він активно виконує свої обов'язки, готуючись стати майбутнім королем. Зазначимо, що хлопець веде власну сторінку у соцмережі Instagram та любить футбол.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Принц Данії

Син данського Принца Йоахіма і його першої дружини Олександри 20-річний Микола офіційно має титул принца, однак він далекий від виконання королівських обов'язків.

Хлопець займає сьоме місце у черзі на трон, тому може дозволити собі займатися тим, що душі завгодно. Він обрав моделінг й вже кілька разів з'являвся на подіумах.

Принц Брунею

Абдул Матін — десята дитина і четвертий син султана Хасанала Болкіаха. 28-річний спортивний хлопець так само, як і його йорданський "колега", закінчив престижну військову академію в Британії. У 2018 році пройшов навчання у військовій льотній школі, отримавши ліцензію пілота.

Займається поло, боксом, футболом і стрибками з парашута. А також багато подорожує і бере участь у діяльності королівської сім'ї.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі порушили головну традицію Різдва

Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон зізналася, як її "радує" принц Вільям: "Він дуже добре робить...".