У Сіднеї компанія DDB Australia встановила незвичну новорічну ялинку з речей, які згоріли в пожежах.

"Згорівша ялинка" повинна привернути увагу громадськості до пожеж, які досі не вщухають, повідомляє видання The Drum.

Інсталяція зроблена з згорілих шматочків дерев і предметів. Скульптори мали на меті створити нагадуванням про те, що Австралія сильно постраждала у вогні.

Перехожі можуть жертвувати гроші в Австралійський фонд допомоги й відновлення Червоного Хреста, відсканувавши QR-код, прикріплений до подарунків навколо ялинки, або відвідавши їх веб-сайти.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зазначимо, що австралійські пожежі продовжують лютувати, з жовтня пожежі в буші охопили територію, в п'ять разів перевищує розміри Лондона. 850 000 гектарів землі вже втрачено, все ще горять 110 вогнищ загоряння буша. Нині ситуація лише погіршується.

Нагадаємо, як правильно обрати ялинку на Новий рік: прості поради для кожного українця.

Як повідомляв Знай.ua, Кабінет міністрів визначив, скільки у 2020 році триватимуть новорічні та різдвяні канікули для українців.

Також Знай.ua писав, що експерти наукового центру "Інститут аграрної економіки" підрахували, в яку суму в цьому році українцям обійдеться приготування салату Олів’є на Новий рік.