Ялинка, яку встановили на Трафальгарській площі Лондона, викликала неоднозначну реакцію в соціальних мережах, повідомляє портал “socportal.info”.

Як повідомляється, британцям не сподобалось, що ялинка, яку привезли з Норвегії не надто густа. Вона вже отримала епітети “анемічна”, “рідка”, “нудна”, а також коментарі на зразок “ялинка сидить на дієті”.

У відповідь на це піар-менеджери написали від імені дерева: “Я вважало, що всі троллі залишились в Норвегії”, натякаючи на те, що тролль — персонаж скандинавського фольклору, а ялинка виросла на березі Троллванн, “озера троллів”.

Лондонська новорічна ялинка

Традиція дарувати норвезькі ялинки Британії на Різдво бере свій початок у 1947 році, коли в Осло придумали оригінальний спосіб подякувати Британії за допомогу у Другій Світовій війні.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно експерти розповіли, як правильно вибрати ялинку на цьогорічні новорічні свята.

Як повідомляв Знай.ua, Кабінет міністрів визначив, скільки у 2020 році триватимуть новорічні та різдвяні канікули для українців.

Також Знай.ua писав, що експерти наукового центру "Інститут аграрної економіки" підрахували, в яку суму в цьому році українцям обійдеться приготування салату Олів’є на Новий рік.