В суботу, 21 грудня, на Красній площі Москви поліція затримала неповнолітнього хлопця, який тримав у руках плакат з намальованим смайликом, повідомляє портал “Акценты”.

Як повідомляється, разом з хлопцем на ім’я Данило Галицький полыцейськы також затримали його товаришів, дівчину на ім’я Єлизавета Дрепнєва та хлопця, який вів зйомку на мобільний телефон. Правоохоронці вважали, що вони також беруть участь у цій акції. Згодом дівчину відпустили, а за Данилом батьки приїхати не змогли, тож, ймовірно, він провів ніч у відділку.

Судячи з відео, дії поліцейських можна назвати неправомірними, оскільки вони відмовлялись надати свої службові посвідчення та не змогли пояснити причину затримання.

Нагадуємо, що нещодавно в Росії за допомогою волонтера батьки розшукали дитину, яка зникла 16 років тому.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.