В одній зі шкіл російського міста Златоуста, що в Челябінській області, спецназ показав учням декілька прийомів для розгону акцій протесту, повідомляє Twitter-паблік “Лентач”.

Як повідомляється, це відбулось в рамках посвяти учнів школи в кадети

“Вчать дітей жорстокості, а потім дивуються, чому вони над тваринами знущаються та в школах стрілянину влаштовують”, - йдеться в підписі під відео.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В коментарях користувачі розкритикували цей захід: “Сподіваюсь, цим дітям показали, як виглядає людина з відбитими нирками?”, “Поліцейська держава”, “Залякують дітей, щоб коли виросли, не ходили на мітинги”.

Нагадуємо, що в суботу російська поліція затримала хлопця лише за плакат зі смайликом в нього в руках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії сталося нещастя з українським автобусом, який прямував з Запоріжжя в Ростов. Повідомляється, що через погані погодні умови автобус перекинувся, є постраждалі.

Також портал Знай.uа писав, що в Російській Федерації в Стрітенському районі в Забайкальському краї сталася жахлива трагедія.