Принц Гаррі зворушливо привітав дітей-сиріт з Різдвом. Чоловік Меган Маркл у костюмі Санта-Клауса записав різдвяне привітання спеціально для малюків, чиї батьки служили в армії Великої Британії та загинули.

Відеозвернення до дітей принца Гаррі розміщене на YouТube. Відео було показано на вечірці для дітей, що втратили батьків, які служили в британських збройних силах. Її провела благодійна організація "Маленькі солдати Скотті".

Герцог Сассекський розпочав своє вітання славнозвісним веселим вигуком Санти Клауса: "Хо-хо-хо".

У своїй щирій промові принц Гаррі підкреслив, що ні самі діти, ні їхні загиблі родичі ніколи не будуть забуті країною.

Гарі зазначив, що діти є частиною однієї великої родини, спільноти, яка завжди підтримуватиме їх і ніколи від них не відвернеться.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Так, втрачати батьків – це неймовірно важко. Але я знаю, що кожен з вас допомагає один одному. У вас всіх попереду чарівне майбутнє і казкове Різдво", – сказав герцог Сассекський.

Потім він підняв білу бороду Санти Клауса та побажав дітям веселого Різдва та щасливого Нового року.

Цього року королівська сім'я святкуватиме Різдво за відсутності принца Гаррі, Меган Марк і малюка Арчі. Герцог та герцогиня Сассекські відправилися провести канікули до матері Меган Дорії Рагланд. Водночас Кейт, Вільям, Джордж, Шарлотта та Луї приєднаються до королеви та решти членів монаршої родини і святкуватимуть Різдво у Норфолку.

День почнеться зі святкового сніданку, після якого велика родина відправиться на богослужіння до церкви. Пізніше на членів королівської родини чекає традиційний різдвяний обід та промова королеви.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також Знай.ua писав, як відзначає Різдво Єлизавета ІІ та її сім'я