Букви з ім'я найкровожерливышого маніяка-вбивці, яка полювала на дітей, складаються в лиховісні — Енрікета Марті. Це тварина за роки своєї кривавої кар'єри погубила близько 4 десятків дітей віком від 3 до 14 років. В основному Енрікета викрадала дітей бідняків, адже їх було дуже просто заманити.

Дітей віддавали до сексуального рабства, а пізніше – заколювали на кухонному столі, щоб з їх крові зробити цілющий бальзам від туберкульозу, а з їх жиру і жовчі – креми та пудри. Про цю історію нагадали іспанські ЗМІ.

Невинні жертви Енрікети Марті, kulturologia
Невинні жертви Енрікети Марті, kulturologia

А от коли правоохоронці впіймали жінку на гарячому, правоохоронцям довелося не солодко. В її квартирі виявили справжнє жахіття: дитячі черепи, закривавлений одяг та цілу лабораторія з виробництва косметики.

В молодості вона працювала в заможних родинах, і, здавалося, щиро любила дітей. Однак після зрозуміла, що набагато більший прибуток зможе отримувати на іншому поприщі: Енрікета стала займатися проституцією. Вона змогла відкрити в Барселоні бордель, клієнтами якого в основному були – педофіли. Вже тоді вона зрозуміла, за якого роду насолоди багатії готові розщедритися: Енрікета стала красти дітей з бідного кварталу Барселони, і малюки ставали рабами злочинних пристрастей.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Тривати нескінченно довго це неподобство не могло і одного разу бордель накрила поліція. Після нальоту Енрікета змінила рід діяльності і стала ще кровожерливішою. Тепер вона вирішила заробляти на людському невігластві: користуючись вірою в те, що еліксир з крові дітей може перемогти чуму 19 століття – туберкульоз – вона прийняла рішення виготовляти саме цей продукт. До того ж паралельно можна було займатися виготовленням кремів, які, як вірили, дарували вічну молодість. Найжахливіше в цій історії, що Енрікета Марті продавала все це еліті, вершкам суспільства. Всі вони знали, що ціною їх краси стають життя малюків, але ніхто навіть не задумався про те, щоб перервати цю страшну низку смертей.

Поліцейські з уцілілиv свідком Тересітою Гітарт, kulturologia
Поліцейські з уцілілиv свідком Тересітою Гітарт, kulturologia

Викрити вбивцю вдалося лише після того, як кількість смертей стало катастрофічно зростати. Після чергового зникнення дитини, бити на сполох почали всюди, і ось сусідка Енрікети побачила дівчинку в вікні. Дівчинку вдалося впізнати.

Поліція виявила неспростовні докази. Взявши на гарячому, її кинули до камери, але свідчення так і не змогли взяти. Спочатку Енрікета зробила дві безуспішні спроби накласти на себе руки, а після – була вбита сусідками по камері. Швидше за все, її смерть було замовлено кимось із високопосадових клієнтів. Найстрашніший маніяк-убивця в історії так і не поніс покарання перед судом.

Нагадаємо, Папа Римський порадив, як стати ближче до Бога на Різдво: "Ви можете...".

Як повідомляв Знай.uа Рада підтримала створення реєстру педофілів: у кого буде доступ і чим це загрожує українцям.

Знай.uа писав, білий труну, квіти і море сліз: під Львовом поховали таємничо загиблу у ванній школярку.