Як відомо, нещодавно 98-річний герцог Единбурзький потрапив у лікарню короля Едуарда VII, де й провів чотири ночі. За це й весь час, королева Єлизавета жодного разу не навідалася до принца Філіп, чим і підняла актине обговорення в соцмережі.

Відтак, аби роз'яснити ситуацію, королівський експерт Вікторія Арбітер розповіла, що такі відвідини є недопустимими через стародавні традиції.

Єлизавета II
Єлизавета II

"Зазвичай члени королівської родини не відвідують один одного в лікарні. Це норма. Завжди є винятки з правил, але в основі лежить розумне мислення, а не недолік турботи і занепокоєння про члена сім'ї. Якби королева відвідала його, одні тільки вимоги безпеки були б неймовірно руйнівними. Беручи до уваги стан інших пацієнтів, що перебувають на лікуванні, вони не хочуть завдавати надмірний стрес ні їм, ні їхнім родинам", - розповіла вона.

Наразі ж із здоров'ям принца все гаразд – він відправився в Сандрінгем, щоб провести Різдво зі своєю дружиною, королевою Єлизаветою.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, помста Єлизавети II: втеча перед Різдвом дорого коштувала Меган Маркл і принцу Гаррі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі покинули Єлизавету II напередодні Різдва

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон дозволила дітям немислиме заради Різдва