Мешканець Великобританії Джеймс МакГроу набив на стегні невдалий портрет власної дружини.

Про це чоловік повідомив на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

40-річний Джеймс МакГроу витатуював у себе на стегні провокаційний портрет своєї дружини, на якому жінка показана з відкритим ротом. Таким чином він відповів їй на кумедну стрижку, яку вона зробила йому нещодавно.

Джеймс МакГроу, Facebook
Джеймс МакГроу, Facebook

Чоловік розповідає, що вони вже 24 роки разом і постійно розігрують один одного. Однак до такого татуювання британка Келлі виявилася не готовою. Вона заявила, що на зображенні їй спеціально домалювали друге підборіддя. Тепер їй доведеться вигадати щось таке, аби помститися чоловіку сповна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Джеймс МакГроу, Facebook
Джеймс МакГроу, Facebook

Нагадаємо, що колишня королева краси втратила шматок черепа, медики роблять все можливе: кадри не для слабкодухих

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що сноубордист влаштував розбірки з... глухарем й отримав на горіхи: курйозне відео підірвало мережу.