Як відомо, у Казахстані розбився пасажирський літак Fokker-100, який прямував рейсом з Нур-Султан. Відтак, судно неочікувано почав втрачати висоту та врізався в будинок. В Результаті цього загинуло щонайменше п’ятнадцятеро людей, з яких опізнано лише сімох. Ще 30 людей були доправлені до місцевих лікарень.

Наразі ж у мережі з'явилися записи із самого літака, а точніше розмови пілота та диспетчера. Так, співробітники аеропорту дозволили пілотам літаку зробити виїзд на злітно-посадкову смугу - він повинен був злетіти, але зв'язок у цей час з ним пропав.

Авіакатастрофа в Алмати
Авіакатастрофа в Алмати
liter.kz

Також на записі чути, як цю ж смугу слідом за Fokker-100 дозволили зайняти іншому повітряне судно, однак, в диспетчерській попросили почекати.

Вже, після кількох безуспішних спроб зв'язатися з пілотом, диспетчер дав попередження іншим лайнерів стосовно ймовірних неполадок з літаком.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще