В аеропорту Південно-Африканської Республіки стався вельми дивний випадок. Там 10-річний хлопчик Стіві Лукас зіткнувся з проблемою через свою "провокаційну" футболку. Дитина навіть не могла уявити, що в аеропорту Йоганнесбурга її попросять зняти футболку. Відомо, що персонал аеропорту збентежив "дивний" принт.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Mail.

Стіві в аеропорту ПАР, Daily Mail
Стіві в аеропорту ПАР, Daily Mail

Співробітники аеропорту заявили, що такий одяг може викликати у пасажирів літака тривожні почуття. Ймовірно, люди могли б почувати помітний дискомфорт, натикаючись поглядом на велику змію з недоброзичливим поглядом. Тому з іграшковими зміями або їх зображеннями на одязі підніматися на борт не можна. Саме так обґрунтували своє прохання співробітники аеропорту Йоганнесбурга.

Журналісти пишуть, що компроміс було знайдено швидко, і хлопчик просто вивернув футболку навиворіт, одягнувши її тією стороною, де зображення було не видно. Незважаючи на мирне вирішення проблеми, батьки дитини, Стів і Марга, які летіли разом з ним зв'язалися зі службою аеропортів Південної Африки, сподіваючись отримати розгорнуте пояснення" причини застосування таких заходів. Пізніше представники аеропорту написали, що співробітники служби безпеки "мають право визначати", чи може що-небудь завдати шкоди особам, які знаходяться на борту.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, авіакатастрофа в Казахстані з десятками загиблих: з'явився запис переговорів з пілотами літака.

Як повідомляв Знай.uа Україна стягнула перший штраф за порушення повітряного простору в Криму, деталі.

Знай.uа писав, катастрофа в Казахстані: з'явилися тривожна звістка про українців на борту.