Пасажири "Аерофлоту" у Росії осатаніли і розбурхали скандал зі своєю поїздкою на весь світ.

Як стало відомо, більше доби люди не могли вирушити з Нового Уренгоя до Москви. З 9 ранку вчорашнього дня виліт відкладався кілька разів. Спочатку всіх посадили на борт, протримали там три з половиною години, а потім сказали виходити. Без пояснення причини - лайнер нікуди не летить.

"Робіть що хочете, але рейс буде тільки о шостій вечора", - згодом оголосили представники авіакомпанії.

Через півдня зона очікування перед вильотом знову була повна. Пасажири чекали ще кілька годин, щоб почути: "Вибачте, літак буде в 7 ранку". Але і на наступний день людям сказали: "Чекайте!". І навіть в 9 годин ніякого літака їм "Аерофлот" не надав.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аеропорт, фото: Shutterstock
Аеропорт, фото: Shutterstock

Врешті-решт на злітну смугу пригнали перший лайнер, який ще добу тому не міг злетіти. Відправлятися на ньому в Москву багато відмовилися і здали квитки.

Нагадуємо, що нещодавно через авіакатастрофи, пов’язані з проблемами з літаками, пішов у відставку президент компанії Boeing Денніс Меленберг.

Як повідомляв портал Знай.uа, Boeing отримав штраф від Федерального управління цивільної авіації США (FAA) в розмірі 3,9 мільйона доларів.