Британському принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл відмовили в обслуговуванні в ресторані, в якому вони хотіли відсвяткувати різдво, повідомляє Joinfo.ua.

Як повідомляється, принц із дружиною, які святкували різдво окремо від решти королівської родини, хотіли повечеряти в ресторані Deep Cove Chalet у канадському Ванкувері, але у закладі їм відмовили в обслуговуванні. Як повідомив власник ресторану, відмова пов’язана з неможливістю забезпечити необхідний рівень безпеки для прийому герцогів Сассекських.

Проте, самі принц Гаррі та Меган Маркл не надто переймаються питаннями власної безпеки. За повідомленнями канадських ЗМІ, пару неодноразово бачили під час ранкового бігу.

Нагадуємо, що нещодавно герцогів Сассекських звинуватили в тому, що фотографія на вітальній листівці, яку вони випустили напередодні Різдва, була несправжньою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ