Надзвичайний випадок стався у Британії. Там, через помилку місцевого уряду в мережі "злилися" домашні адреси політиків, чиновників і знаменитостей, які мають отримати від Єлизавети ІІ звання та нагороди, пише BBC.

Зауважимо, що ще раніше, коли пост прем'єр-міністра Британії займала Тереза Мей, був створений список з 1097 осіб, які мали отримати нагороди за визначні заслуги перед Британією. Відтак, напередодні присвоєння, яке має відбутися 1 січня, документ з всіма приватними адресами з'явився на офіційному сайті британського уряду. За словами урядовців, його було видно близько години.

Королева Єлизавета, фото: Getty Images
Королева Єлизавета, фото: Getty Images

"Ми приносимо вибачення всім потерпілим і перевіряємо, як це сталося", - заявили в уряді та повідомили, що вони намагаються що встановити причину помилки.

Так, в мережу опинилася адреса Елтона Джона, колишного директора державного обвинувачення Елісон Сондерс, екс-лідера Консервативної партії Яна Дункана Сміта, актриси і співачки Олівії Ньютон-Джон, кухаря і ведучої Надії Хусейн, а також багатьох інших спортсменів, чиновників, політиків та правоохоронців.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, на різдвяній службі були майже усі члени королівської родини, окрім Меган Маркл та принца Гаррі

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво

Також Знай.ua писав, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ