Як відомо, цими днями у Криму місцевим мешканцям вдалося зняти на відео пенсіонерку, які розцілувала потяг, що прибув з Росії по Керченському мосту. Відтак, наразі з'явилося нова інформація стосовно палкої фанатки путінського транспорту.

Відзначимо, що цей інцидент у мережі активно розпочали обговорювати, адже жінка не тільки цілувала потяг, а й кричала про свою любов до Путіна. Так, чимало мешканців Криму подумали, що вона українка, яка "переметнулася" на сторону ворога. Однак, на справді це не так, а чергова постановка від пропагандистів.

Пенсіонерка цілує потяг

З'ясувалося, що 65-річну пенсіонерку звати Олександра Петрушкевич і вона переїхала до Севастополя з Челябінської області. Пізніше і сама пенсіонерка прокоментувала дану подію заявивши, що це був її "крик душі.

"Хочу сказати вам справжню правду. Чому я почала цілувати цей поїзд? Це не тільки моє бажання. Це крик душі всіх нас, севастопольців. По-перше, я приношу низький уклін всім будівельникам. Поцілунки були послані робітникам, золотим умам російським, які створили цього гіганта", - розповіла жінка для іноземного видання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Кабмін відбере у військових пенсіонерів останнє: які нововведення готують у Гончарука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні змінюють правила видачі соцдопомоги пенсіонерам: хто має право на пільги.

Також "Знай.ua" писав, що вихід українок на пенсію в 55 років: слуги народу розставили всі крапки над "і".