У Британії під час реставрації 400-річної картини, на якій було зображено страту Іоанна Хрестителя, з’ясувалось, що вона приховує різдвяне диво, повідомляє “facenews.ua”.

Під час підготовки картини віком чотири сторіччя з музею Боуза, що знаходиться на північному сході Англії, до реставрації попередньо зробили її рентгенівський знімок, на якому були помітні контури іншого зображення. На ньому була дитина з ореолом над головою, трохи позаду якої знаходяться ясла та янголи. А в нижній частині можна помітити зображення волхвів — неодмінний атрибут будь-якої картини на тему Різдва Христового.

Фото: changeua.com

Мистецтвознавці припускають, що ця картина могла бути частиною якогось великого вівтаря. Рішення дослідити її було прийняте, оскільки за декілька сторіч з моменту написання картини вона сильно зіпсувалась.

Нагадуємо, що нещодавно дослідники знайшли місце на Землі, де не можуть існувати будь-які форми життя попри наявність там великої кількості води.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, найдорожчі ліки в світі розігруватимуть, як лотерею.

Також Знай.uа писав, що Комаровський вказав на найпопулярніші помилки батьків при переломах у дітей:"Не смійте!".