У Німеччині сталася справжня катастрофа. Так на землі Північний Рейн-Вестфалія в місцевому зоопарку полум'я знищило "Будинок мавп". На жаль всі тварини загинули. Співробітники були шоковані тим, що вся будівля буквально перетворилася на попіл.

Про це стало відомо завдяки повідомленнями німецьких ЗМІ.

Пожежа в німецькому зоопарку, BBC
Пожежа в німецькому зоопарку, BBC

Пожежа в німецькому зоопарку, BBC
Пожежа в німецькому зоопарку, BBC

Так, приміщення площею дві тисячі квадратних метрів було домом для рідкісних калимантанских орангутанів, шимпанзе і ігрунок. Журналісти пишуть, що займання могло статися через новорічних феєрверків. Тим не менш слідство ще не підтвердило цю інформацію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У зоопарку заявили, що поряд із знищеним вогнем приміщення розташоване "Сад горил", в якому проживають західні рівнинні горили. Співробітники зоопарку подякували небайдужих за "численні пропозиції" допомоги і попросив зрозуміти прийняте рішення не працювати в трагічний день.

Нагадаємо, новорічний феєрверк зніс чоловікові півчерепа: подробиці жахіття під ялинкою.

Як повідомляв Знай.uа Україну "заштормить" в новорічну ніч: стихія готує підступний удар під шампанське та олів'є.

Знай.uа писав, щоб Новий рік не перетворився на жахіття: 8 правил безпеки від рятувальників.