Відтепер, у світі можуть забути про Голландію, а точніше про таку назву двох країн, яку досить часто вживали, коли мали на увазі саме Нідерланди. Відповідне рішення прийняло Королівство Нідерландів та офіційно відмовилося від цієї назви, повідомляють іноземні ЗМІ.

Як відзначається, тепер тамтешня державна влади, виші та медіа будуть використовувати виключно назву Нідерланди. Як пояснили у Міністерстві закордонних справ, цей крок необхідний для "формування уніфікованого національного бренду".

Нідерланди

Тобто, назва Нідерландів стане офіційним брендом на Євробаченні та під час Олімпійських ігор-2020. Окрім цього, національна футбольна команда, яку періодично називають голландською, стане лише нідерландською. Відзначається, що таке "оновлення" держави обійшлося владі у 200 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск захопився Tesla, яка підкорила український Марс: "Це реально круто", епічний кадр

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", кіт подружився з папугами і став зіркою мережі: чарівне фото

Також "Знай.ua" писав, що на порозі Апокаліпсису: у 2020 році над Землею різко зникне сонце