Жахливий злочин стався поблизу одного з найбільш популярних туристичних місць – Парижа. Відтак, поблизу "міста закоханих" невідомий чоловік дістав ніж та почав вбивати перехожих. Утихомирити зловмисника вдалося лише за допомогою трьох куль, які правоохоронці випустили в нього.

Як відзначається, подія мала місце близько другої години дня у передмісті Парижа Вільжуїф. Саме там зловмисник, мотиви якого і досі невідомі, напав на тамтешніх перехожих. За даними іноземних ЗМІ, в результаті цього, кривавого нападу постраждало чотири людини, один з яких через поранення помер.

поліція Франції
поліція Франції

Як відзначається, коли на місце викликали правоохоронців, то зловмисник і надалі орудував своїм "клинком". Тому поліцейські застосували зборю та вбили чоловіка, вистріливши в нього як мінімум три рази.

Нагадаємо, 8-річна дівчинка впоралася зі злочинцем, не чекаючи поліції: поліцейські можуть здавати посвідчення.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, акторка "полунички" багато років приховувала від хлопця свою професію: пікантну таємницю дізнався весь світ.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний французький модельєр Патрік-Луї Віттон: "Всі думки з його сім'єю".