Надзвичайний випадок стався у Росії. Так місцевий лікар зламав два пальці матусі, яка привела власну дитину до стоматолога. Відповідне повідомлення опублікували у Telegram-каналі Life Shot.

Як відзначається. Подія мала в Уссурійську. Саме там молода матуся і прийшла в лікарню з трирічним малюком, який вже два дні нічого міг їсти через сильні зубні болі.

Зломані пальці

"Звернулися в реєстратуру, їх направили в кабінет лікаря. Але чоловік відмовився приймати маленького пацієнта, а коли мати почала знімати те, що відбувається на телефон, накинувся на неї", - йдеться в повідомлення.

Після цього, медик знадобився вже для самої матусі, якій зламали два пальці:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"У жінки струс і перелом двох пальців на руках. Факт побиття вже підтвердили в регіональному МОЗ і передали ці кадри в Слідчий комітет. Зараз він проводить з цього приводу перевірку".

Скріншот допису

В Харкові п'яні пацієнти взяли в полон бригаду медиків: "Лікуй мене, дитинко"

Як повідомляв портал Знай.uа, патрульні затримали жінку, яка поїла малолітньої дитини алкогольними напоями

Також портал "Знай.ua" писав, що глава МОЗ Скалецька розповіла, як зміниться медицина в Україні.