Легендарна принцеса Діана була прикладом для багатьох. Вона змогла кардинально змінити ставлення до королівської родини Великобританії та залишила вічний слід у світовій історії. Виявилося, що невістка королеви Єлизавети ІІ любила традиційну страву з української кухні.

Про це стало відомо завдяки Благодійному південноафриканському фонду The Avril Elizabeth Home for the Mentally Handicapped, який вперше опублікував листи 39-річної давності, отримані від відомих людей.

У 1981 році фонд звернувся до знаменитостей з проханням поділитися своїми улюбленими рецептами для нової кухонної книги. До цього долучилася також принцеса Діана, ще коли була нареченою принца Чарльза. Вона написала, що обожнює український борщ.

Борщ
Борщ

Цікаво, що Діана навіть вміла власноруч готувати борщ. Вона навіть колись поділилася його рецептом у рамках благодійного проєкту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зазначимо, що Діана Френсіс Спенсер народилась 1 липня 1961 року у Норфолку, Велика Британія. Вона була наймолодшою дочкою віконта і віконтеси Елторпів. Після появи чуток про те, що її дружба з принцом Чарльзом переросла у щось більше, преса не відходила від неї.

Принцеса Діана та принц Чарльз
Принцеса Діана та принц Чарльз

Діані було всього 20, коли вона вийшла заміж за принца. Вона розповідала, що нервувалася лише раз, коли намагалася згадати імена свого чоловіка у правильному порядку. Діана і Чарльз офіційно розлучилися 28 серпня 1996 року. А наступного року Леді Ді загинула.

Нагадаємо, що Леді Ді вважають іконою стилю, її образи повторюють мільйони дівчат по всьому світу, а светри з гардероба принцеси Діани залишаються незаперечними бестселерами.

Як повідомляв портал Знай.ua, таємницю королівської сім'ї розкрили через десятиліття: що сказала принцеса Діана Чарльзу

Також Знай.ua писав, принцеса Діана передбачила свою загибель.