Молодша донька американського президента Дональда Трампа від другого шлюбу Тіффані на новорічній вечірці вперше показала нареченого. На святковому заході у Флориді, Тіффані Трамп вперше публічно з'явилася з бойфрендом Майклом Болусом. Дехто припускає, що хлопець є нареченим доньки президента США.

Спільне фото з вечірки 26-річна Тіффані Трамп опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На захід донька президента США прийшла в довгій блакитній сукні, декорованій чорним мереживом. Тіффані розпустила волосся та нанесла яскравий макіяж.

Тіффані Трамп з нареченим, фото: Instagram
Тіффані Трамп з нареченим, фото: Instagram

Тіффані Трамп стоїть поруч з хлопцем в чорному костюмі з білою сорочкою і метеликом, який її пригорнув. Прихильники у захваті від нового фото Тіффані з її нареченим та засипають компліментами в коментарях до фото.

Тіффані Трамп, фото: peopletalk
Тіффані Трамп, фото: peopletalk

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Трамп вирішив "закрити" Ірак і віддав наказ: "У найближчі дні"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меркель зустрінеться із Путіним у Росії, чого чекати Україні від перемовин

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський поговорив телефоном з правою рукою Трампа Майком Помпео: про що йшла мова