Стало відомо, що шведська компанія IKEA виплатить 46 мільйонів доларів США компенсації рідним загиблого 2-річного Джозефа Дудека, на якого впав комод. Про це повідомляє DW.

IKEA

Так, що маленька дитина померла ще в 2017 році в місті Буена Парк в американському штаті Каліфорнія від травм, які отримав від падіння комода моделі Malm вагою 32 кілограми виробництва IKEA.

Після цього сім'я загиблого хлопчика в суді звинуватила концерн у тому, що йому було відомо про ризики перекидання комода, але споживачів не попередили, що його необхідно прикріплювати до стіни.

IKEA уклала з батьками загиблого Джозефа угоду. Зокрема, вона передбачає, що тепер виробник буде докладати більше зусиль для інформування споживачів про ризики, які пов'язані з комодом моделі Malm. Також компанія зобов'язалася відкликати всю раніше продану в США меблі цієї серії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

IKEA

Нагадаємо, що на Львівщині, на трасі "Київ-Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинув малюк 2016 року народження.

Як повідомляв портал Знай.ua, в місті Алмати з атракціону "Рогатка", який знаходиться в парку розваг на горі Кок-Тобе, випала дитина і отримав важкі травми.

Також портал Знай.ua писав, що кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, проте потрапив в його 3-річного сина.