Голова Верховної ради України Дмитро Разумков висловив свої співчуття родинам пасажирів та членів екіпажу українського літака, який сьогодні вранці розбився поблизу іранської столиці Тегерану.

“Висловлюю найщиріші співчуття рідним та близьким загиблих внаслідок падіння українського літака в Ірані. Ця трагедія забрала майже 180 людських життів”, - написав Разумков на своїй сторінці у Facebook.

Також голова Верховної ради зазначив, що зараз головне завдання — якомога швидше з’ясувати причини трагедії та надати усю необхідну допомогу родинам загиблих.

Нагадуємо, що декілька годин тому рятувальники, які працюють на місці катастрофи, знайшли бортовий самописець з українського літака та передали його іранським правоохоронним органам.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що на борту літака авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України”, який впав невдовзі після вильоту з аеропорту Тегерана, знаходились 180 осіб.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що через падіння українського борту президент Володимир Зеленський перервав свій робочий візит до Оману та повертається в Україну.