Мешканець Нью-Йорка, США, на ім’я Сет кожні декілька днів влаштовує незвичайні одиночні пікети на вулицях свого міста, висвітлюючи їх на своїй сторінці в Instagram, яка називається “Хлопчина з табличкою”.

Хлопець, який незмінно носить темні окуляри, з серйозним виразом обличчя влаштовує абсурдні пікети на тему речей, які дратують людей мало не щодня — нав’язлива реклама, несмішний гумор про Новий рік, мала кількість чіпсів в пачках і так далі.

Розпочав цю акцію Сет трохи більше, ніж три місяці тому протестом проти звички обирати “Відповісти усім” на повідомлення, які розсилаються працівникам всередині компаній. Найбільшу кількість протестів зібрав протест проти надмірного захоплення персонажами відомої кіностудії “Дісней” - “Нікого не цікавить, який персонаж Діснея з’явився в вас”.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А найбільше обговороення викликав протест проти присилання мемів у соціальних мережах - “Годі присилати мені меми з закритих сторінок”, який зібрав майже 15, 5 тисяч коментарів.

Нагадуємо, що у харківському метро п’ять днів не могли впіймати голуба, який залетів туди ще під новим роком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", різдвяний десерт від "Ревізор Х": Панкова відкрила секрет ідеальних макарон

Також "Знай.ua" писав, новорічний стіл 2020: які страви потішать Білого щура та принесуть достаток