Так званий "Корпус вартових ісламської революції" (КВІР), в рамках операції "Мученик Сулеймані", запустив по об'єктах Сполучених Штатів Америки в Іраку 15 крилатих ракет.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Алекса Варда в мережі Twitter, який послався на дані Центрального командування США.

Американська база в Іраку зазнала ракетної атаки, BBC
Американська база в Іраку зазнала ракетної атаки, BBC

Також журналіст уточнив, що десять ракет вразило авіабазу Ейн-аль-Асад на заході Іраку і одна — аеродром Ербіль на півночі країни. Ще чотири снаряди не досягли цілей.

Атаку на американські об'єкти Іран здійснив до настання доби 8 січня. Тоді ж КВІР оголосив про початок операції "Мученик Сулеймані" проти військових, причетних до загибелі в Багдаді командувача спецпідрозділом "Аль-Кудс" генерала Касема Сулеймані.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у Трампа пояснили, навіщо "прибрали" генерала Сулеймані.

Як повідомляв Знай.uа похорон генерала Сулеймані відклали: кількість жертв тисняви катастрофічно зросла.

Знай.uа писав, Зеленський поговорив по телефону з правою рукою Трампа Майком Помпео: про що йшла мова.