Американська дизайнер Люсі МакРей розробила комплект одягу для виживання у постапокаліптичному майбутньому, повідомляє портал Deezen.

На створення цього одягу МакРей надихнули шерпи — гімалайські гірці, які живуть в суворих умовах найвищих гір світу, маючи при цьому дуже обмежений набір одягу. В цей комплект для виживання дизайнер включила маску для захисту від реального світу, різноманітні покривала, килимки, подушки, які забезпечать людині комфорт. Передбачається, що весь цей комплект потрібно носити на собі.

Фото: dezeen.com

“Пропоную розглянути майбутнє, у якому людство зможе відійти від негативного впливу діджиталізації”, - прокоментувала МакРей свою розробку.

Комплект для виживання від Люсі МакРей буде представлений на виставці у Музеї дизайну в Холоні, Ізраїль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадуємо, що у лютому відбудеться презентація нового мобільного пристрою від Samsung - Galaxy Fold 2.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.