Верховний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї заявив, що ракетні удари Тегерана з військових баз США в Іраку — це всього лише "ляпас" і вимагає вивести американські війська з Західної Азії. Жертвами такої "ляпасу" стали 80 осіб. Дональд Трамп в курсі ситуації і обіцяв дати коментар вранці.

Напередодні в Ірані заявили, що підготували 13 сценаріїв помсти для США. Секретар Радбезу Алім Шамхані пообіцяв, що помста для Америки стане "історичним нічним кошмаром".

Дональд Трамп, Уніан
Дональд Трамп, Уніан

"Навіть найщадніший з 13 варіантів помсти буде для Америки історичним нічним кошмаром", - зазначив секретар Радбезу Алім Шамхани.

Повідомляється, що іранська операція була проведена у той самий час, коли американці завдали удару по іранському командувачу генерал-лейтенанту Касему Сулеймані в аеропорту Багдада.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Похорон Касема Сулеймані, УП
Похорон Касема Сулеймані, УП

Нагадаємо, раніше Трамп прокоментував "ліквідацію" Сулеймані й виведення військ США: "Безліч життів"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іранські "революціонери" взяли відповідальність за обстріл військової бази США в Іраку: "Ми попереджаємо всіх"

Також "Знай.ua" писав, що у Трампа пояснили, навіщо "прибрали" генерала Сулеймані: "Готувався вбити..."