В Багдаді піддався ракетному обстрілу урядовий квартал. Одна з ракет впала біля посольства США. Про це місцевим ЗМІ повідомляють силові структури Іраку.

Відомо, що дві ракети випустили по "зеленій зоні" Багдада. Саме в цьому районі розташовуються всі посольства іноземних держав та іракські державні установи.

Багдад, фото: DW
Багдад, фото: DW

Одна з ракет потрапила на вулиці біля посольства США, а друга потрапила в недобудовану будівлю урядового комплексу.

Повідомляється, що постраждалих в результаті обстрілу немає, однак нанесений матеріальний збиток. У небо над столицею Іраку підняті американські вертольоти.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що так званий "Корпус вартових ісламської революции" (КВІР), в рамках операції "Мученик Сулеймані", запустив по об'єктах Сполучених Штатів Америки в Іраку 15 крилатих ракет.

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналіста Алекса Варда в мережі Twitter, який послався на дані Центрального командування США.

Нагадаємо, Трамп прокоментував "ліквідацію" Сулеймані і виведення військ США.

Як повідомляв Знай. ua, після загибелі генерала Сулеймані Іран висунув ультиматум США.

Також Знай. ua писав, що у Трампа озвучили кількість ракет, що вдарили по базах в Ірані.