Фермер з Австралії поділився в мережі дивним зображенням, на якому видніється "обличчя диявола". Моторошний кадр опублікував Крейг Калверт, який певний, що "обличчя" з'явилося через дим від лісових пожеж в Східному Гіппсленді. Однак побачене наштовхує багатьох на роздуми.

Австралієць Крейг Калверт запевнив, що "не вірить в привидів, але бачить тут обличчя диявола". Фотографію зробив друг фермера після того, як вогонь розорив регіон, разом із його фермою. Містер Калверт провів довгі години, захищаючи ферму разом зі своїм батьком, де його багато раз вдарило вогняними кулями, які стрибали з дерев.

Фермер з Австралії, фото: vesti.az
Фермер з Австралії, фото: vesti.az

Австралійці відреагували на оприлюднений знімок. Люди згідні, що масштабні пожежі в Австралії набрали обрисів "пекельного лиха", вони налякані страшними подіями, що відбуваються на материку. Коментатори зазначають, що пожежі є дійсно "роботою диявола". Місцеве населення молиться про дощ, який може їх врятувати.

Багато хто вважає, що саме людство винне у тому, що відбувається по всій планеті і в Австралії зокрема. Один із коментаторів зазначив, що "у цій катастрофі немає нічого надприродного, вона на 100 % створена людиною. Ми самі провокуємо зміни клімату, і ось результат".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пожежі в Австралії, фото: vesti.az
Пожежі в Австралії, фото: vesti.az

Пожежі в Австралії, фото: vesti.az
Пожежі в Австралії, фото: vesti.az

Нагадаємо, аварія літака МАУ, удар США по Іраку та пожежі в Австралії: чим налякав людство фатальний високосний 2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", пожежі в Австралії перетворилися на екологічне лихо: як борються з нещадним вогнем небайдужі

Також "Знай.ua" писав, що Австралію від пекельного вогню врятувало диво, відео