У середу, 8 січня, Папа Римський Франциск висловив співчуття рідним і близьким загиблих в авіакатастрофі українського літака в Ірані. Про це повідомила прес-служба посольства України у Ватикані.

Папа Римський Франциск звернувся зі словами скорботи і висловив співчуття близьким всіх тих, хто втратив життя внаслідок аварії українського лайнера Боїнг 737 поблизу Тегерана.

Папа Римський Франциск, фото: Reuters
Папа Римський Франциск, фото: Reuters

"Дізнавшись з глибокою скорботою про катастрофу пасажирського літака Міжнародних Авіаліній України поблизу Тегерана, Його Святість Папа Франциск довіряє душі загиблих милосердної любові Всевишнього і висловлює свої співчуття рідним і близьким тих, хто втратив життя. Для всіх, кого торкнулася ця трагедія, Його Святість просить Божого благословення, сили і миру", - цитує Папу Франциска посольство. Папа Римський Франциск

Повідомлялося, що пілот українського Boeing 737 відвів літак від житлових кварталів Тегерана, тим самим врятувавши кілька житлових будинків. Про це розповів очевидець трагедії. В результаті авіалайнер впав в одному з парків Тегерана, а тіла загиблих були розкидані на сотні метрів довкола місця аварії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: REUTERS
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: REUTERS

Нагадаємо, Іран опублікував звіт про причини аварії літака МАУ поблизу Тегерана

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо