Мешканка Канади Еллісон Данилко збирає гроші на пластичну операцію, їй доведеться відновлювати ніс. Виявилося, що частину обличчя 24-річній дівчині відкусив її колишній хлопець Нік Греюаль, який і раніше вдавався до домашнього насильства. Все почалося під час святкування Нового року в одному з нічних клубів Торонто – там почалася сварка пари. А конфлікт продовжився вже вдома, коли Еллісон заявила, що йде, 30-річний чоловік затис її в кутку ванної кімнати і раптово відкусив шматочок носа. І швидше за все з'їв його, або злив в унітаз, але частину обличчя так і не знайшли. Про це повідомляє видання Metro.

Еллісон Данилко і її колишній, Instagram
Еллісон Данилко і її колишній, Instagram

Дівчина, стікаючи кров'ю, втекла до сусідів, і ті викликали поліцію. Про те, що сталося з її носом, Еллісон дізналася не відразу. Через дві години вона подивилася в дзеркало, і жахнулася – хлопець відкусив їй кінчик носа. Зараз дівчина збирає гроші на пластичну операцію, яка допоможе відновити її обличчя. "Він намагався зруйнувати мою красу, але я не дозволю йому зруйнувати мій дух", - каже постраждала.

Еллісон Данилко, Instagram
Еллісон Данилко, Instagram

Еллісон Данилко, Instagram
Еллісон Данилко, Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еллісон Данилко, Instagram
Еллісон Данилко, Instagram

Нагадаємо, у Києві накрили двох сутенерок, які вербували дівчат у вас під носом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що серійний маніяк тримає в страху весь Харків.

Також портал "Знай.ua" писав, що у популярному фастфуді дівчина стала жертвою ґвалтівників.