Досить курйозна ситуація сталася на мексиканському курорті Акапулько. Парашутист Коді Кослоскі з Мічигану (Сполучені Штати Америки) зістрибнув з даху багатоповерхівки, але його спіткала невдача. Про це повідомляє Daily Mail.

Так, під час польоту раптовий потік повітря жбурнув американського парашутистка на балкон іншого багатоквартирного будинку. В результаті він повис на одному з балконів, зачепившись парашутом за нього.

Втім, йому все-таки пощастило і на допомогу примчала літня жінка, яка спочатку допомогла відчайдушному американцеві вибратися з парашутної пастки, а потім ще й запропонувала випити води.

"Як тобі допомогти? Щось потрібно?" – питала жінка у непроханого гостя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ні, все гаразд. Я в порядку. Нічого не треба", – відповів Коді переляканим голосом.

Схоже, за долю парашутиста переживали і люди, які перебували внизу, на відео чутно, як він голосно кричить їм.

"Зі мною все гаразд!" – вигукнув він.

Нагадаємо, що нещодавно президент України Володимир Зеленський таємно залишив країну і виїхав нібито на відпочинок в Оман.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома українська співачка Камалія разом зі своїм чоловіком і їх дочками проводять зимові канікули у Фінляндії.

Також портал Знай.ua писав, що народний депутат України, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук проводить свої новорічні канікули в Таїланді поруч з містом Пхукет.