В Росії біля одного з цвинтарів Санкт-Петербурга знайшли труп чоловіка, прив’язаний до опори мосту, повідомляє “Фонтанка.ру”.

Як повідомляється, труп майже повністю знаходився під водою — на поверхні були видні лише обличчя та руки. В чоловіка при собі був рюкзак, у якому лежали військовий квиток та диплом про середню освіту. Під час огляду на тілі виявили ознаки насильницької смерті.

російська поліція
російська поліція

Як з’ясувалось, загиблому було близько тридцяти років, а проживав він в Мурманській області. Правоохоронці вже затримали підозрюваного у цьому вбивстві — мешканця Санкт-Петербурга, який раніше вже був неодноразово судимий.

Нагадуємо, що сьогодні в Києві сталась бійка, яка переросла в стрілянину, в наслідок чого постраждала одна людина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Могильовський обласний суд виніс смертний вирок двом братам – 21-річному Іллі і 19-річному Станіславу Костевым за жорстоке вбивство вчительки Наталії Костриці.

Також портал Знай.ua писав, що літній американець Роберт Томас стріляв у співробітника комунальної служби в ході конфлікту, що розгорівся через пошкодженої труби.