Стало відомо, що королева Великобританії Єлизавета II висловила глибоку печаль, а також щирі співчуття щодо моторошної авіакатастрофи українського пасажирського літака в Ірані, в результаті якої загинуло 176 чоловік. Про це повідомляє CNN з посиланням на заяву королеви на адресу генерал-губернатора Канади.

Єлизавета II

"Наші думки і молитви разом з народом Канади, який поніс такі страшні втрати. І висловлюю свої щирі співчуття сім'ям, близьким і колегам всіх канадців і, звичайно, громадян інших держав, які загинули, і багатьом іншим, кого зачепила ця страшна трагедія", - заявила Єлизавета II.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура України перекваліфікувала справу про загибель пасажирського літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України в Ірані.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Французькому бюро розслідувань заявили, що робота з розшифровки чорних ящиків збитого в Ірані рейсу "Тегеран-Київ", буде вестися в Україні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що одна з членів екіпажу пасажирського літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України, який днями впав в Ірані, перед катастрофою встигла зателефонувати своїм рідним.