Ще кілька років тому користувачі інтернету не вірили своїм очам, коли побачили весільні фотографії цієї незвичайної пари. Більшість людей вважали, що це просто якийсь фейк, постановка чи хороша робота в фоторедакторі. Адже ці молодята досить незвично і екстравагантно виглядали разом. У будь-якому випадку, ймовірно, всім здавалося, що такої колоритної парочці недовго бути разом.

Незвичайна пара завела дитину

Так, тепер для інтернет-користувачів з'явився справжній сюрприз. У цьому досить незвичайному сімействі поповнення. Зараз у них вже підростає чудовий малюк.

Залишається лише побажати всьому щасливому сімейству довгих років радісного і здорового життя. А в тому, що вони щасливі, можна навіть не сумніватися, адже дивлячись на ці фотографії можна безпомилково сказати, що вони дуже люблять одне одного, і це видно з першого погляду.

Незвичайна пара завела дитину

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Полтаві молодята влаштували свято не тільки собі, але і декільком десяткам тварин, які перебувають у притулку "Чак".

Як повідомляв портал Знай.ua, молодятам варто пам'ятати, що високосний рік може негативно відбитися на їхній долі.

Також портал Знай.ua писав, що незнайома жінка у вінчальній сукні шокувала гостей весілля в британському місті Абердэр.