Пара з Невади Крістіна і Бенно поклялися одне одному, що ніхто ніколи не розлучить їх. Також вони не вірили, що можуть розлучитися через іншу жінку, при цьому зберігши свої відносини.

Так, через більше 10 років після весілля Крістіна і Бенно вирішили розлучитися, і вони обидва були раді цьому. Однак причина розлучення викликає як подив, так і повне нерозуміння.

Пара завела коханку

Для Крістіни було великим кроком зізнатися собі і Бенно в тому, що в їхньому шлюбі щось пішло не так. Бенно погодився на пошук третього партнера, який привніс б їх у відносини трохи різноманітності.

І ось пара знайшла ідеального партнера Сьєрру, з якою зустрілися в місцевому торговому центрі. Вони троє відчули миттєвий зв'язок, яку просто неможливо було заперечувати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У міру розвитку цих відносин, Крістіна і Бенно зрозуміли, що в їх офіційному шлюбі немає місця для нового "члена сім'ї" Сьєрри. Тому вони вирішили розлучитися для того, щоб Сьєрра не відчувала себе обділеною. Тепер же або Крістіна, або Бенно одружується на Сьєррі, щоб та мала законні права на їх трьох дітей.

Також Сьєрра стверджує, що вона абсолютно не відчуває себе обділеною в своїй новій родині, а навіть навпаки, вона повністю оточена любов'ю. Ця незвичайна трійця спить в одному ліжку і спільно виховує дітей.

Нагадаємо, що друга річниця весілля має назву паперове весілля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джонні Депп приїхав в Париж на Різдво, щоб провести час зі своєю екс-дружиною Ванессою Параді та їх двома дітьми.

Також портал Знай.ua писав, що відома американська співачка Майлі Сайрус офіційно розлучиться з чоловіком актором Ліамом Хемсворт в день річниці свого весілля.