У Росії, де раніше дітям у новорічні набори поклали цукерки із зображенням президента їхньої країни, продовжують вигадувати нові способи, як догодити Володимиру Путіну.

Наприклад, компанія ShokoBox випустила серію шоколадних виробів, прикрасивши їх портретами господаря Кремля. Зокрема, молочний шоколад "Ніжний", на обгортці якої зображено Путіна, що годує лосеня.

Цукерки із зображенням Володимира Путіна
Цукерки із зображенням Володимира Путіна

Цю картину "Президент. Доброї душі людина" написав російський прокремлівський художник Олексій Сергієнко після чергової пропагандистської акції – візиту Путіна до Національного парку "Лосиний острів" у 2010 році, де він дійсно годував лосенят.

Така продукція не залишила користувачів соцмереж байдужими.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Нагадаємо, 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Пальчевський замість новорічних привітань висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака в Ірані.

Також портал Знай.uа писав, що влада Ірану відзвітувала щодо аварії борту МАУ: "Якщо літак збила ракета..."