В московському аеропорту “Шереметьєво” з літаком Sukhoi Superjet-100 авіакомпанії Аерофлот сталась надзвичайна подія, повідомляє Telegram-канал Baza.

Як повідомляється, одразу після зльоту в літака, який прямував рейсом до Ставрополя, відвалилась одна з деталей обшивки двигуна. Оскільки одразу після зльоту повернути борт на землю неможливо через необхідність попередньо спалити усе паливо, пілотам на літаку, повному пасажирів, для цього довелось півтори години робити кола над Москвою. Лише коли в баках закінчилось пальне, літак повернувся на землю. Це сталось приблизно опівночі.

Після посадки пасажирів повернули до аеропорту, а літак оглянули фахівці, які одразу ж виявили причину інциденту. Як з’ясувалось, кожух двигуна не був закріплений належним чином після проведення передполітної підготовки літака. Тому під час зльоту його зірвало набігаючим потоком повітря.

Нагадуємо, що у листопаді минулого року в іншого літака Sukhoi Superjet-100 Аерофлоту, який прямував рейсом Тюмень — Санкт-Петербург, після зльоту відмовив лівий двигун.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа літаку, на борту якого перебував Хома, довелося здійснити екстрену посадку. В результаті чого соліст не зміг дістатися до місця призначення.

Також портал Знай.uа писав, що одесити і гості міста тепер можуть скористатися послугами популярного угорського лоукостера Wizz Air.