Вже завтра у Тегерані збереться у повному складі канадська Постійна команда швидкого реагування (SRDT), яка займатиметься розслідуванням катастрофи літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України. Про це на своїй сторінці у Twitter написав міністр закордонних справ Канади Франсуа-Філіпп Шампань.

За повідомленням Шампаня, вчора, 12 січня, в Іран виїхали троє членів передової групи SRDT, які вже отримали іранські візи. Вони створять командний пункт для канадського уряду. А сьогодні, 13 січня, вранці отримали візи ще шестеро членів команди, які наразі знаходяться в Анкарі, Туреччина. Крім них, візи отримали двоє експертів з Ради безпеки на транспорті, які також були залучені до проведення розслідування. Завтра, 14 січня, має прибути до Анкари останній член команди і Шампань сподівається на те, що він швидко отримає іранську візу.

“Група швидкого реагування на місці у повному складі збереться для роботи 14 січня”, - написав Шампань.

Нагадуємо, що катастрофа літака Міжнародних авіалінії України в Ірані викликала масові акції протесту на вулицях Тегерану. Протестувальники вимагають відставки президента та уряду країни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.