Стало відомо, що в Бурдж Халіфа в Дубаї вдарила блискавка. Відзначається, що це велике місто Об'єднаних Арабських Еміратів страждає від нетипової для його клімату повені. Звичайно посушливий Дубай затопило водою, а яскраві блискавки під час грози разверзли хмарочоси.

Вежа Халіфа в Дубаї, Instagram

Свідки погодної спалаху поділилися в мережі фотографіями і відеозаписами з розгулом природної стихії в місті. Ці електричні розряди потрапили не тільки в Бурдж Халіфа, але і у верхівку місцевої готелі під назвою "Парус", він же Бурдж-ель-Араб.

До того ж, блискавки в хмарочос у ході грози потрапляли не один раз.

Мешканці та гості цього міста не були готові до такого природного катаклізму. На дорогах сталося вже кілька сотень аварій, а в місцевому аеропорту затримують рейси.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Блискавка в Дубаї, Instagram

Слід зазначити, що Бурдж Халіфа є сверхвысотным хмарочосом висотою 828 метрів, який протягом 10 років вважається найвищим і найбільш багатоповерховим будинком. А за формою вежа нагадує сталагміт.

Нагадаємо, що синоптики дали прогноз погоди на весь 2020 рік. За їх словами, українців чекає тепла зима, спекотне літо, опади нижче норми і різка зміна температур.

Як повідомляв портал Знай.ua, співробітники Австралійської національної служби парків і дикої природи організували порятунок для тварин, які живуть у важкодоступних місцях і зонах, які постраждали від масштабних лісових пожеж.

Також портал Знай.ua писав, що у Мексиці сталося виверження вулкана під назвою Попокатепетль, який вважається самим активним у цій країні.