Співробітники Національної служби парків та дикої природи Австралії організували порятунок тварин, які постраждали від лісових пожеж, повідомляє “Nine News Sydney”.

Кенгуру. Фото: NSW Government

Оскільки природне харчування тварин знищив вогонь, для того, щоб їх нагодувати, залучили авіацію. З гелікоптерів на місця, де мешкають тварини, скинули тисячі кілограмів моркви та батату. А згодом з’явились фотографії того, як лісові мешканці з’їдають ласощі, які впали з неба.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Таким чином забезпечили харчування тваринам, які мешкають у важкодоступних місцях, що постраждали від лісових пожеж.

Нагадуємо, що нещодавно стало відомо, які суми пожертвували світові зірки на допомогу у боротьбі з пожежами в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.uпожежі перетворили небо Австралії на прапор винищених місцевих аборигенів.

Також портал Знай.ua писав, що в мережі показали знімки, на яких видно у порівнянні, як виглядають зараз після пожеж різні куточки Австралії.