У понеділок, 13 січня, стало відомо про те, що в центрі Нью-Йорка (США) прорвало водопровід.

Так, вулиці у Верхньому Вест-Сайді сильно затопило, через що в підземці утворилася величезна юрба людей і були значні затримки в роботі. Про це повідомляє видання New York Post.

"Це безумство, вам потрібен човен або щось таке, щоб дістатися кудись", - заявив 27-річний житель Бронкса Майкл Ромеро.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У свою чергу 33-річна Ебігейл Марі з Манхеттена розповіла, що місцеві робітники і пожежні блискавично відреагували на аварію після того, як вулиці почало сильно затоплювати з усіх боків.

"Ви повинні бути обережні, навколо великі калюжі, і вони глибше, ніж здається", - попередила американка.

Наголошується, що столичне транспортне управління повідомило про затримки на трьох лініях метро, що ведуть до центру Нью-Йорка.

потоп в Нью-Йорку, фото Associated Press

Нагадаємо, що у північних районах Королівства Саудівська Аравія сталося незвичайне для цих місць природне явище – випав сніг.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Бурдж Халіфа в Дубаї вдарила блискавка. Зараз це велике місто ОАЕ страждає від повені.

Також портал Знай.uа писав, що у Мексиці сталося виверження вулкана під назвою Попокатепетль, який вважається там найактивнішим.