На просторах мережі з'явилося відео з моментом попадання ракети в літак, яке нагадує авіакатастрофу українського пасажирського Boeing 737 під Тегераном (Іран).

Катастрофа українського літака МАУ

Цей відеоролик був знятий з землі на значній відстані від місця надзвичайної події і розміщений в одному з іранських акаунтів у соціальній мережі Twitter.

На цих кадрах чітко видно, як у повітря випустили дві ракети. Одна описав півколо і згасла за горизонтом. Друга ж потрапила в якийсь об'єкт, про що свідчить вогняна спалах в небі.

Але дата верхньому куті на відео спростувала припущення про те, що це був саме Boeing. Ролик нібито був знятий ще 17 жовтня 2019 року і, виходить, що до нещодавньої трагедії з українським літаком він може не мати ніякого відношення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хоча і цієї версії в мережі знайшли спростування. Користувачі мереж звернули увагу на те, що на попередніх роликах дата і час також не збігалися.

Нагадаємо, що президент МАУ Євген Дихне розповів подробиці авіакатастрофи літака МАУ в Ірані.

Як повідомляв портал Знай.ua, бортовий самописець зі збитого українського літака в Ірані направили до Франції для розшифровки.

Також портал Знай.ua писав, що в Ірані заарештували кількох осіб, причетних до аварії українського літака над Тегераном.