У Каліфорнії зросла кількість постраждалих від скидання палива над школою. Кількість постраждалих у результаті скидання комерційним літаком реактивного палива над містечком поблизу Лос-Анджелеса зросла до 60 осіб.

"Шістдесят людей отримали медичну допомогу після того, як літак скинув паливо для реактивних двигунів, повертаючись до міжнародного аеропорту Лос-Анджелеса у вівторок", - йдеться в повідомленні.

Скидання палива у Каліфорнії скріншот: CNN
Скидання палива у Каліфорнії скріншот: CNN

Інцидент стався у другій половині дня у вівторок, 14 січня, у містечку Кадах, що у штаті Каліфорнія. Із шести шкіл населеного пункту найбільше постраждала початкова школа Park Avenue в Кадах, де 20 дітей і 11 дорослих повідомили про травми. Після перевірки всіх постраждалих шкіл експерти з небезпечних матеріалів заявили, що небезпеки більше немає.

Комерційний літак авіакомпанії Delta, який повинен був здійснити екстрену посадку після зльоту в міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса в 30 км від школи, здійснив процедуру викиду палива з баків для полегшення власної ваги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Очевидцям вдалося зняти відео, на якому видно, як з крил авіалайнера, який пролітав на невеликій висоті, розпорошується речовина світлого кольору. За словами постраждалих, у повітрі з'явився запах авіаційного пального, який роз'їдав очі у людей на землі.

Скидання палива у Каліфорнії скріншот: CNN
Скидання палива у Каліфорнії скріншот: CNN

Нагадаємо, раніше НЛО зняли в Каліфорнії крупним планом - The Sun показали несподіване відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Вільям зіпсував життя Гаррі та Маркл? Перед зустріччю з Єлизаветою II з’ясувалася правда

Також "Знай.ua" писав, зовсім як у Чорнобилі: біля Фукусіми на камеру спіймали захоплююче видовище, фото