За останньою інформацією Taiwan News на виборах 12-го округу Нью-Тайбея в Тайвані перемогла 27-річна кандидатка від Демократичної прогресивної партії Китайської Республіки Лай Пін-Ю. Дівчина виграла із значним відривом. Вона змогла набрати 84 тисячі голосів, в той чай як її опонент, Тайбея Лі Йонг-Пінг, який був заступником мера, 81 тисячу.

Подейкують, що це стало можливим саме завдяки неймовірному захопленню дівчиною косплеєм, яким вона захоплювалася паралельно з політикою.
Юна любителька аніме на своїх політичних дебатах з'явилася на публіці в костюмі однієї з головних героїнь Evangelion Аски. У цьому аніме дівчина зі своїми напарники використовують гігантських біороботів для захисту людства від навали таємничих створінь.

фото Лей з фейсбуку

Подивитися на її перевтілення в аніме-героїв можна на її особистій сторінці в фейсбуці.

фото з фейсбука Лей

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

фото з фейсбука Лей

фото з фейсбука Лей

Саме ж Лей закінчила Національний університет Тайваню, який знаходиться в Тайбеї. До неї там навчалися чотири президенти країни - Лі Денхуей, Чень Шуйбянь, Ма Інцзю і Цай Інвень.

За інформацією з того ж Taiwan News у 2014 році дівчину затримали за участь в протестах проти торговельної угоди з Китаєм, адже вона разом з демонстрантами демонстративно блокувала рух на вулиці.

各位朋友大家好,我是新北市第十二選區立法委員賴品妤,未來四年請多指教🐱🐱🐱

Geplaatst door 賴品妤 op Zaterdag 11 januari 2020

Після перемоги член демократичної партії опублікувала фотографію в образі Сейлорс Марс - однієї з головних героїнь аніме "Сейлор Мун», яка вміє передбачати майбутнє.
В описі до фото Лай Пін-Ю закликала надсилати їй свої скарги та побажання протягом наступних чотирьох років.

Нагадуємо, тато Меган Маркл Томас збирається дати свідчення проти неї в якості зоряного свідка у Високому суді.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua дим від пожеж, які вже кілька місяців намагаються згасити в лісах Австралії, може зробити повний оберт навколо Землі і знову накрити материк.

Також Знай.ua писав про те, що Австралії знадобиться 100 років для відновлення після масштабних природних пожеж.